divendres, 3 d’octubre del 2014

Menjar per 4€

Arriba l’octubre i els bons dinars i sopars de la mama s’acaben, s’acaben les paelles, les barbacoes, les mariscades... Bé, tampoc ens passem, no? Però sí, s’acaba el “Nena va, acabat el que queda al plat” i comença el “Ai carinyo has menjat bé aquesta setmana? Estàs molt prim”.

Ser universitari i viure a Girona significa que hem aprés a sobreviure amb 4 euros al nostre compte, significa que el nostre calaix de la cuina normalment està buit, i que si hi ha alguna cosa, és arròs o pasta (no molt recomanable si es vol tenir una bona dieta). 

També significa que a la nostra part de la nevera hi cau algun iogurt, (caducat si més no) o algun taper d’estofat d’aquells que t’obliga la mare a emportar-te encara que diguis que no. Significa que t’has acostumat a calcular cada cèntim que et gastes en menjar, però no en birres. 

Taverna de l'Àngel. Ca la iaia pels estudiants.
Taverna de l'Àngel. Font: Beu-te Girona.

Així pots estar tots els teus anys de carrera fins que trobes la Taverna de l’Àngel (per nosaltres Ca la Iaia). Un magnífic lloc amagat, perquè ningú el trobi. Un lloc en el qual dines per aquells 4 tristos euros que tens al compte. Un lloc petit i acollidor que t’obrirà les portes sense pensar-s’ho i on dinaràs com a casa. 

A l'interior de la Taverna de l'Àngel.
Interior Taverna de l'Àngel. Font: Beu-te Girona.

El plan perfecte per quan surts a les 3 de la Universitat i la mandra i la son s’apoderen del teu cos. A més a més, “Ca la iaia” està molt a prop de la Universitat, només has de baixar la baixada, anar recte i quan et trobes la pujada de les Pedreries(sí, aquella pujada que t’has mirat mil vegades amb cara de boig) el primer carrer a l’esquerra.


Menú a l'entrada de la Taverna de l'Àngel
Menú Taverna de l'Àngel. Font: Beu-te Girona.




T’agrada escriure, et coneixes la ciutat de Girona millor que ningú, o simplement vols compartir amb nosaltres una experiència/anècdota?. Avui hem estat nosaltres qui t’hem salvat la tarda, demà també pots fer-ho tu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada