divendres, 17 d’octubre del 2014

Pont de Pedra

Avui el nostre pla encantarà a aquells que els hi agradin les pastes bones i de qualitat i, sobretot, a qui li agradi gaudir d’unes bones vistes.

Vistes del Pont de Pedra des del Carrer Santa Clara.
Pont de Pedra. Font: Beu-te Girona.

Tots coneixem el Pont de Pedra, veritat? Doncs com tots els altres ponts més coneguts, uneix el barri d’es Mercadal amb el Barri Vell. Es va acabar de construir al 1956 durant el Regnat d’Isabel II i va ser el successor de l’antic pont de Sant Francesc o Framenors que va ser demolit.

Carrilet al Pont de Pedra. Girona.
Carrer Santa Clara. Pont de Pedra. Font: Beu-te Girona

El Pont de Pedra és molt transitat pels gironins i és un punt clau per quedar o, simplement, de passada. Avui us proposem que us recolzeu a les pedres que el formen i feu una mica de chill out i que gaudiu de la bellesa que ofereix.


Pont de Pedra.
Pont de Pedra. Font: Beu-te Girona.

Normalment, els estudiants marxem els caps de setmana, però si coincideix que hi aneu un dissabte, us trobareu amb el mercat artesanal (del març al juny i de l’octubre al desembre). I quan són les fires de Sant Narcís i Nadal, podem trobar-lo cada dia. 


Pastisseria i Fleca Bellsolà al carrer de Santa Clara de Girona on es poden comprar els millors croissants de mantega.
Pastisseria i Fleca Bellsolà. Carrer Santa Clara. Font: Beu-te Girona.

El que us recomanem és que us passeu per la fleca i pastisseria Bellsolà que trobareu a la cantonada del Carrer Santa Clara, al costat de Casa Boué, i que demaneu un croissant de mantega. Potser us sembla que són igualets a tots els altres però els heu de provar... Estan boníssims i no són pas cars!


Els millors croissants de mantega de la pastisseria Bellsolà.
Croissants de mantega. Font: Beu-te Girona



A l'interior de la pastisseria i fleca Bellsolà.
Interior Bellsolà. Font: Beu-te Girona.
T’agrada escriure, et coneixes la ciutat de Girona millor que ningú, o simplement vols compartir amb nosaltres una experiència/anècdota?. Avui hem estat nosaltres qui t’hem salvat la tarda, el matí o la nit demà també pots fer-ho tu.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada