dilluns, 13 d’octubre del 2014

Pont i Bar de Ferro

El Pont de ferro, el Pont de les Peixateries Velles, el Pont de les palanques vermelles, el Pont de l’Eiffel, noms i més noms per a nombrar un mateix pont. De tots els ponts que t’ofereix l’Onyar per a travessar d’una banda del riu a l’altra de la ciutat, no n’hi ha cap que s’hagi guanyat el  mateix respecte i la mateixa admiració.

Vistes al Pont de Ferro des del Pont de la Princesa
Vista des del pont de la princesa. Font: Beu-te Girona.

Qui diria que la mateixa empresa que va construir posteriorment la Torre Eiffel, la famosa torre parisenca, tornaria a Girona la vitalitat i la bellesa unint ambdues parts de la ciutat, l’antiga i la nova que s’obria a l’exterior.

Pont de Ferro en contrapicat,
Vista del pont en prespectiva. Font: Beu-te Girona.
Volem aconsellar-vos una experiència: passegeu per la Rambla de la llibertat, trenqueu a l'esquerra en veure l’entrada del pont, trepitjeu-lo, gaudiu-lo i observeu les façanes de les cases que es barallen per atreure la mirada dels visitants. Un cop gaudides les vistes entre el farratge vermell, continueu el pont.


Quan arribeu al carrer Santa Clara, no us accelereu, perquè a la vostra dreta, només baixar les escales, trobareu el bar Pont de Ferro, que fa honor al seu veí. Agafeu un cafè, oh sí quin cafè! I per només 1€. Acomodeu-vos a les escales del pont tot prenen-vos el cafè, si no us ho impedeix l'aglomeració de turistes, és clar.

Vistes a la finestra del Bar del Pont de Ferro, cafès a 1€ i pastes molt bones.
Bar Pont de Ferro. Font: Beu-te Girona.

T’agrada escriure, et coneixes la ciutat de Girona millor que ningú, o simplement vols compartir amb nosaltres una experiència/anècdota?. Avui hem estat nosaltres qui t’hem salvat la tarda, demà també pots fer-ho tu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada