dijous, 11 de desembre del 2014

Bufet Lliure

Fonts de chocolata blanca i negra al Gran Buffet Lliure Sol de Salt
Fonts de chocolata blanca i negra. Font: Beu-te Girona.
Arriba el Nadal... I amb la tradició arriben els grans menjars. Però sabeu què? No ha de ser Nadal per omplir-nos les panxes amb menjar de qualitat i posar-nos les botes!

A Beu-te Girona ens han parlat molt bé del Gran Buffet Lliure Sol, i si més no... Sempre s’ha de provar, veritat?

Vam anar expressament a dinar allà, eren les 16:00h i encara hi havia cua per entrar. Ara us pensareu que és un bufet petit, d’aquells que hi ha quatre taules i cadires. Doncs no, és gegant. quan diem gegant és gegant.


Tot està molt ben organitzat: cambrers atents, dones de la neteja cuidant cada racó, cambrers reposant les safates buides, menjar, cafè i begudes sense límit... I tot per només 17,50€. Què més es pot demanar?

És molt fàcil trobar-lo, és un edifici que està justament al costat de l’Espai Gironès, a l’Avinguda Miquel Martí i Pol de Salt.

Cal remarcar que nosaltres vam anar un dia festiu, però si hi voleu anar un dia de cada dia, el preu és de 14,50€Igualment us deixem el seu Facebook, per si hi voleu fer una ullada.

Entrada al Gran Buffet Lliure Sol de Salt
Entrada al Gran Buffet Lliure Sol. Font: Beu-te Girona.
Interior del Gran Buffet Lliure Sol de Salt.
Interior del Gran Buffet Lliure Sol. Font: Beu-te Girona.
Interior del Gran Buffet Lliure Sol de Salt.
Interior del Gran Buffet Lliure Sol. Font: Beu-te Girona.
Interior del Gran Buffet Lliure Sol de Salt.
Interior del Gran Buffet Lliure Sol. Font: Beu-te Girona.

Beu-te Girona!

5 comentaris:

  1. Van començar amb un menú de 12€ i de 15€ els findes. Ara ja m'ho repenso abans d'anar-hi, tenint en compte que sempre hi ha moltiiiiissima cuaa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Val la pena! Però és clar, per a gustos els colors. A nosaltres no ens van fer esperar gaire, per això! Gràcies pel teu comentari, Xess :)

      Elimina
  2. Hola!!! Llegit! Agraïm sincerament el post que heu fet! Ens omple d'orgull el fet de que la gent sorti contenta i més que es parli positivament del local. Xess, quan vam començar (març, 2013) el preu del menú estava en 14 € els dies de cada dia i 17,50 els caps de setmana. Només em pujat 50 centims entre setmana! Serà que t'has cunfós de Buffet?
    Bé, molta sort amb aquest blog i si torneu saludeu a la recepcionista! ;)

    ResponElimina
  3. 21,50€ dies laborables. €25 festius potser el bloc s'ha d'actualitzar per no donar informació incorrecte? De totes maneres a nosaltres ens va agradar i repetirem.

    ResponElimina